آدرس : خیابان آزادی - شهیدان

شبکه های اجتماعی :

Search
Close this search box.

خیابان آزادی - روبروی حبیب الله

 


1 . داربست مثلثی :


 

داربست های مثلثی به یکباره تحولی عظیم در امر داربست بندی سازه های عمرانی بوجود آورد. وزن سبک ، سادگی اتصال و مزیت های فراوان آنها نسبت به داربست های قدیمی باعث شده تا مورد مصرف بسیاری از مجریان و سازندگان قرار گیرد .

از این سیستم داربست بندی جهت زیرسازی دال ها ، تیرها و سقف های مرتفع و همچنین سازه های سنگین استفاده میشود . داربست های مدولار مثلثی به لحاظ دارا بودن عضوهای مورب دارای توان بالایی می باشند و بصورت باکس توسط کارگر ساده به راحتی مونتاژ می شود . این سیستم متشکل از فریم مثلثی با ارتفاع 50 و 75 و 100 سانتیمتر است که بصورت نری و مادگی مونتاژ می شوند . داربست های مثلثی بنا بر آرایش ، باربری 3 الی 18 تن بر متر مربع را تحمل می کند . جهت رگلاژ نهایی ارتفاع از پیچ تنظیم با ارتفاع از 40 سانتیمتر تا 80 سانتیمتر استفاده می شود.

 


2 . داربست چکشی (کاسه ای ) :


 

داربست مدولار چکشی به دلیل عدم وجود مهارهای مایل فضای مناسبی را جهت تردد نفرات نسبت به داربست های مثلثی فراهم آورده و علاوه بر دارا بودن تمام مزیت های داربست مثلثی به خاطر بلند بودن لوله های مهاری افقی و نبود لوله های مورب به عنوان داربست نما نیز استفاده می شود .

با افزودن قسمت های عمودی و افقی که دارای طولهای مختلف می باشند به راحتی آنها را در ارتفاع های مختلف می توان استفاده نمود و میزان تحمل بار را بصورت دلخواه متناسب با ارتقاع مربوطه محاسبه و تنظیم نمود . چون پایه های عمودی و مهارهای افقی با ضربه چکش به قسمت قفل کن متصل و یا از هم جدا می شوند ، به آنها داربست چکشی اطلاق می شود و نیاز به هیچگونه پیچ و مهره در داربست وجود ندارد .

جهت اجرای دال های بتنی و تراز کردن زیرسازی و مونتاژ قالب های سقف همانند داربست های مثلثی از پیچ تنظیم قابل رگلاژ استفاده می گردد.

 


3 . داربست چکشی ستاره ای :


 

این سیستم متشکل از مهارهای عمودی و افقی در اندازه های مختلف است . در سیستم ستاره ای در قسمت انتهای مهارهای عمودی و افقی قفل کن ها از جنس فولاد و بصورت مادگی بوده که با استفاده از پین داربست به یکدیگر متصل می گردند .

 


4 . جک های سقفی :


 

جهت کفراژ بندی سقف ها اعم از دال های بتنی و تیرچه بلوک از جک های سقفی استفاده می گردد. جکهای سقفی مناسب ترین و اقتصادی ترین وسیله برای اجرای دال های سبک و تیرچه بلوک می باشند . این جکها معمولا از لوله هایی به قطر 5 و 6 سانتیمتر ساخته شده و داراری سوراخ هایی جهت تنظیم ارتفاع می باشد .

تنظیم دقیق ارتفاع نیز با کمک پیچ و مهره تعبیه شده به روی جک میسر است .

حداکثر باربری جک های سقفی 1500 کیلوگرم می باشد . جهت کفراژبندی زیر تیرهای بتنی با اتصال سرجک تی شکل به روی جک های سقفی قالب بندی راحت تر می شود . بنا برنیاز مشتری جکهای سقفی از 3 تا 5 متر ارتفاع قابل تولید می باشند .